Frenkie de Jongs skade er skidt nyt for Barca

FCBARCELONA.DK - 22.06.20

© Getty Images

I går blev Frenkie de Jong meldt ude med en skade i den ene lægmuskel og selvom der ikke er tale om noget langvarigt, kommer skaden på et meget kritisk tidspunkt for holdet.

En skade kommer altid ubelejligt, men i De Jongs tilfælde er der tale om en meget ærgerlig nyhed, både for hollænderen selv og holdet som helhed. De Jong er nemlig en af holdets absolut bærende spillere denne sæson.

Da Barca i går bekræftede skaden, meldte man ikke ud hvor lang tid De Jong forventes at være ude, men en lægskade tager normalt et par uger. Kommer det til at holde stik, må Barca undvære hollænderen i fire kampe, hvilket er halvdelen af dem som Barca mangler at spille i ligaen.

Der er tale om svære opgør mod hold som Athletic Club Bilbao, Celta, Atlético Madrid og Villarreal, men til disse opgør må træner Quique Setién altså med stor sandsynlighed undvære De Jong, hvilket ikke kan undgå at svække holdet.

Barca er inde i et sandt kapløb med Real Madrid om mesterskabet og derfor kommer De Jongs skadesfravær på et meget kritisk tidspunkt.

.:FORSIDE:.