fbpx

Frenkie de Jong virker som en skygge af sig selv

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.10.21

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong er i gang med sin trejde sæson i Barca efter sit store skifte fra Ajax Amsterdam i sommeren 2019, men den hollandske midtbanespiller har ikke for alvor indriet forventningerne i denne sæson.

I sin første sæson i klubben leverede De Jong en fin indsats. Han gjorde hvad han skulle og det tegnede godt. I sidste sæson blev der bygget mere på med flere dybdeløb, der splittede modstandernes forsvar og var med til at skabe flere mål.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tre måneder inde i denne sæson synes udviklingen for Frenkie de Jong at være gået i stå. Han har fået en del kritik i medierne i de seneste uger. Han ligner ikke en spiller der tager ansvar, hvilket må forventes af ham, når han er fast mand i startopstillingen.

Frenkie de Jong er blevet 24 år efterhånden, og det må forventes, at der leveres mere af ham end han gør i øjeblikket. For tiden ligner han mere en boldflytter, end en midtbanespiller, der er med til at skabe det catalanske spil.

Spillere har af og til formdyk eller en periode med nedgang i deres præstationer. Sådan er fodbold og det må accepteres, men der kan godt stilles højere krav til Frenkie de Jongs præstationer for tiden.

.:FORSIDE:.