fbpx

Frenkie de Jong udgik med skade mod Celta

FCBARCELONA.DK - 24.09.23

 


Frenkie de Jong nåede kun at spille en god halv time af lørdagens hjemmekamp mod Celta de Vigo, inden han måtte udgå med en skade. Ifølge catalanske medier kan hollænderen være ude til november.

Det var i en nærkamp med gæsternes Bamba, at Frenkie de Jong kom galt af sted med den ene ankel og kort efter måtte lade sig erstatte af Gavi. Kort efter kampen var der kedelige nyheder fra pressen i Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Adskillige catalansker medier meddeler nemlig, at den hollandske midtbanespiller har pådraget sig en skade i den ene ankel. Man har kun foretaget de indledende undersøgelser og søndag vil klubbens læger undersøge De Jong yderligere.

Medierne melder dog, at Barca lige nu frygter en længere pause til De Jong. Her skulle det pege i retning af, at hollænderen først er tilbage i november, og derfor vil være på skadeslisten i minimum 5-6 uger.

Hvis De Jong først er tilbage til november vil han gå glip af El Clásico mod Real Madrid den 28. oktober, samt kampene i Champions League gruppespillet mod FC Porto og Shakhtar Donetsk.

// Frenkie de Jong
.:FORSIDE:.