Frenkie de Jong strålede i sejren over Valencia

Anders Lang Jensen - 15.09.19

© Getty Images

Frenkie de Jong scorede lørdag sit første mål i Barca-trøjen hjemme mod Valencia. Midtbanespilleren brillerede gennem hele kampen og tager dermed et stort og vigtigt skridt i sin udvikling på Camp Nou.

Ifølge flere har det hollandske stortalent ligget for langt fra midtbanepositionen i sin første tid i Barca, men lørdag var tingene anderledes. Frenkie de Jong spillede en fantastisk kamp mod Valencia og assisterede Ansu Fatis 1-0-scoring og lavede selv 2-0-målet efter oplæg af netop 16-årig Fati.

Grunden til, at Barca betalte 75 millioner euro denne sommer for hollænderen, var hans enorme potentiale og sikkerhed på bolden. I kampen mod Valencia havde De Jong en pasningssikkerhed på imponerende 100%. 54 afleveringer blev det til, og alle sammen ramte en medspiller.

Frenkie de Jong blev udskiftet efter 70 minutter til et stort og velfortjent bifald af tilhængerne på Camp Nou. Hollænderen har fra start modtaget en stor tillid af Valverde, og De Jong ligner en mand, som har bidt sig fast på den centrale midtbane og som kan vise sig at blive en nøglespiller i Barcelona i mange år frem.

.:FORSIDE:.