fbpx
Annonce

Frenkie de Jong sparet for første gang i sæsonen

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.06.20

© Getty Images
// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong havde inden kampen mod Leganés deltaget i alle Barcas kampe i denne sæson, men mod Leganés var hollænderen ikke i aktion. Han blev sparet til kampen mod Sevilla på fredag.

Inden kampen mod Leganés i aftes havde De Jong været med i alle Barcas 38 kampe hidtil i sæsonen. Mod Leganés valgte Quique Setién dog at rotere på midtbanen, hvorfor hollænderen ikke kom i aktion. Nu er Griezmann alene i spidsen som den spiller, der har spillet mest for Barca i sæsonen med 39 kampe.

Den helt store årsag til, at De Jong ikke spillede mod Leganés, skyldes helt sikkert den kommende kamp mod Sevilla på fredag. Her ønskede Barca-træneren sikkert at have hollænderen helt klar til kamp, hvorfor han blev sparet mod Leganés.

Mod Mallorca i weekenden bad De Jong selv om at blev skiftet ud efter 70 minutter, da han havde smerter i en muskel. Ved træningen dagen efter var der dog ingen problemer, men en mulig skade til De Jong har sikkert også spillet ind på Setiéns fravalg af midtbanespilleren til kampen mod Leganés.

De Jong kom til Barca sidste sommer for 75 mio. euro og han har indtil nu spillet i 38 ud af 39 kampe for Barca i denne sæson. Det må siges at være godkendt. På fredag ventes De Jong tilbage i startopstillingen på udebane mod Sevilla.

.:FORSIDE:.