fbpx
Annonce

Frenkie de Jong er tilbage i Barcelona

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.05.20

© Sport / J. Galbany
// Frenkie de Jong

Inden nedlukningen af Spanien og Catalonien nåede Frenkie de Jong at rejse ud af landet for at tage tilbage til Holland. Her har han opholdt sig under corona-krisen, men nu er han vendt tilbage til Barcelona for at træne.

Da det stod klart, at de spanske myndigheder ville lukket landet ned, forlod De Jong Catalonien for at være hjemme i Holland, men nu hvor træningen ser ud til at vende tilbage til Ciutat Esportiva, er De Jong vendt tilbage til Barcelona.

Hjemme i Holland har Frenkie de Jong trænet på lige fod med sine holdkammerater i Barcelona, men han er rejst tilbage til Barcelona for at indlede en gradvis åbning af samfundet igen. Her tyder meget på, at træningen kan starte på Ciutat Esportiva i denne uge.

De spanske myndigheder har fra mandag åbnet muligheden for at træne individuelt på klubbernes træningsanlæg. Ifølge de seneste meldinger fra Barcelona, så vender Barca tilbage til træningen senere på ugen. Her skal spillerne angiveligt testes for corona-virus inden de må påbegynde træningen.

.:FORSIDE:.