Frenkie de Jong er Barcas førsteprioritet

FCBARCELONA.DK - 18.11.18

Hollandske Frenkie de Jong imponerede endnu en gang, da Holland fredag besejrede de franske verdensmestre. Den unge midtbanespiller står angiveligt øverst på Barcas ønskeseddel for den kommende sæson.

Barcas lange interesse for De Jong blev ikke mindre efter hollænderens kamp mod Frankrig, tværtimod. Det blot 21-årige defensive midtbane er inde i en rivende udvikling og meget tyder på, at han forlader Ajax efter denne sæson.

I Barcelona anser man De Jong for at være den perfekte afløser for Sergio Busquets, der har rundet de 30 år. Derfor vil man angiveligt strække sig langt, for at få midtbanespilleren til klubben allerede til sommer.

De Jong spiller med en stor sikkerhed foran forsvaret, men kan også dække andre positioner på midtbanen, ligesom han også kan bruges i det centrale forsvar. Dermed besidder han den alsidighed der er så vigtig for en klub som Barca.

Busquets kan nok holde nogle sæsoner endnu, men med De Jong i truppen allerede til sommer, vil den unge hollænder have god tid til at vænne sig til spillet og de krav der følger med i Barcelona.

Barca er dog langt fra den eneste klub der har fået øje på De Jong og prisen på spilleren bliver ved med at stige, efterhånden som tiden går. Derfor kan det sagtens være, at Barca må hoste op med en pæn sum penge, hvis de skal have De Jong til klubben.

.:FORSIDE:.