Fremragende Griezmann slog igen til mod Bilbao

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.04.21

// Antoine Griezmann // Bilbao

Der findes nærmest ikke nok superlativer i ordbogen til at beskrive Griezmanns fremragende præstation i Copa del Rey-triumfen lørdag aften. Fremragende er nok en passende beskrivelse for den franske angriber.

Allerede fra kampens start og gennem hele første halvleg så man en livlig Griezmann som deltog godt i spillet med holdkammeraterne uden han dog for alvor blev farlig. Farlig blev han dog til gengæld i anden halvleg, hvor han scorede kampens første mål.

Efter 60 minutter bragte Griezmann catalanerne foran med 1-0, da han helt fri foran mål satte en fod på et fladt indlæg fra De Jong. Dermed udbyggede den 30-årige franskmand sin måltotal til 12 mål mod sin favoritmodstander.

Griezmann kunne også være blevet dobbelt målscorer i kampen, hvis hans mål til 5-0 ikke var blevet annulleret for offside, der var lige på grænsen. Alt i alt var det dog en Griezmann som fulgte op på sin flotte præstation mod netop Bilbao fra den spanske Supercup tidligere på sæsonen. Der er ingen tvivl om, at kampen i går mod baskerne tæller helt med oppe i toppen blandt hans bedste kampe for Barca.

Det er den anden sæson i Barca som Griezmann er i gang med, men tiden i det catalanske har ikke altid været en dans på roser. Der har været snak om, at han skal sælges til sommer, men med hans præstationer her i 2021 tegner det nok til flere sæsoner i blau-grana trøjen.