fbpx

Freixa tror ikke Barca har råd til forstærkninger

FCBARCELONA.DK - 22.06.22

// Freixa

Toni Freixa stillede op til præsidentvalget sidste år, men var den af de tre kandidater der fik færrest stemmer. Nu er han ude med en kommentar hvor han tvivler på, om Barca får råd til at forstærke sig denne sommer.

Freixa er Barca-fan ind til benet og han ønsker altid det bedste for sin klub. Samtidig er han i opposition til præsident Joan Laporta og forholder sig kritisk hvad klubbens præsident foretager sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Freixa er slet ikke overbevist om, at Laporta reelt har mulighed for at forstærke holdet. Det gav han udtryk for i går på de sociale medier. 'Ved I godt at der hverken kommer Lewandowski, eller Koundé, eller Raphinha, eller Bernardo Silva. Det ved I godt, ikke?' skrev han.

Dermed signalerer han, at tilhængere ikke skal tro på alle de rygter som der kommer fra klubben. Freixa er altså meget kritisk når det gælder klubbens reelle muligheder for at forstærke sig.

Realiteterne er da også, at Barca endnu ikke har hentet en eneste spiller. Der ganske vist forlydender om, at der er indgået aftaler med Andreas Christensen og Franck Kessie, men det er endnu ikke bekræftet. Netop den manglende bekræftelse kan være et tegn på, at Barca ikke lige nu kan øge lønsummen i truppen og spørgsmålet er om det sker.

Det vil koste mange penge at hente de spillere Freixa nævner. De penge har Barca ikke, men klubbens ledelse arbejder hårdt på at skaffe dem. Endnu er der dog ikke meldt noget konkret ud.

Derfor er det slet ikke umuligt, at Freixa ender med at få ret. Barcas økonomi hænger i laser og det kan i sidste ende få den konsekvens, at Xavi ikke får de spillere han mener der er brug for.

.:FORSIDE:.