Freixa: 'Det er muligt at hente Mbappé og Håland'

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.02.21


Mens der bliver skrevet og sagt meget om, at Barca ikke har råd til dyre forstærkninger til sommer, så er præsidentkandidaten Toni Freixa nu kommet med en overraskende udmelding om, at han kan hente både Mbappé og Håland.

Det kommende præsidentvalg i starten af marts måned nærmer sig hastigt. I den forbindelse har præsidentkandidatenToni Freixa nu været ude med en bombastisk udmelding om, at han kan hente Mbappé og Håland til sommer. 'Det er muligt at hente både Erling Håland og Kylian Mbappé til klubben' sagde præsidentkandidaten mandag ifølge den catalanske avis Sport.

Det vil sandsynligvis koste mange millioner euro at hente de to stjerner til sommer. Derfor er Freixa klar med en plan om hvor pengene skal komme fra. 'Vi har en plan om at investere 250 mio. euro i klubben til forstærkninger. Pengene vil komme fra en investor' forklarede han.

De 250 mio. euro skal dog ikke kun bruges på at forstærke angrebet, men også forsvaret. 'Dette beløb vil blive investeret i to stjernespillere til angrebet og i en fantastisk forsvarsspiller, som kan forstærke os markant' sagde han videre.

Freixa lagde herefter vægt på, at Barca vil have et stærkt hold i næste sæson, hvis han bliver præsident. 'Det budskab, som jeg gerne vil sende er, at vi med mig som præsident vil få det mest konkurrencedygtige hold i næste sæson. Det ønsker jeg at gøre til virkelighed' afsluttede han.

Den 52-årige advokat Toni Freixa er en af de tre kandidater til det kommende præsidentvalg i Barca den 7. marts sammen med Joan Laporta og Victor Font. Han er ikke blandt favoritterne til at vinde, så hans udtalelser fra i dag er sikkert et forsøg fra hans side til at få flere til at stemme på ham.

.:FORSIDE:.