Forvirring om Neymar: Medier modsiger hinanden

FCBARCELONA.DK - 22.08.19

© Getty Images

Der hesker i øjeblikket total forvirring blandt de catalanske, spanske og franske medier, som modsiger hinanden på kryds og tværs denne torsdag. Først kommer et medie med en afsløring, inden to andre medier afkræfter samme historie.

Man har som Barca-fan måtte væbne sig med en ekstraordinær tålmodighed denne sommer, når det er kommet til Neymar og brasilianerens påståede klubskifte. Det hele startede allerede sidste år, hvor Neymar blev rygtet tilbage til Barca og spekulationerne er blot taget til denne sommer, hvor de netop nu kulminerer.

Status denne torsdag den 22. august er, at der hersker total forvirring hos medierne i både Catalonien, Spanien og Frankrig. Her er der stor uenighed om, hvad der egentlig foregår i Paris, hvilken klub der er i førerposition til at løbe med Neymars underskrift og om PSG overhovedet vil sælge.

Seneste eksempel på dette kom netop i dag, hvor medier som Marca og Le Parisien meddelte, at Real Madrid har sendt repræsentant til Paris, som netop nu skulle forhandle med PSG om købet af Neymar. Blot få timer senere kunne både Mundo Deportivo og programmet El Chiringuito de Jugones meddele, at Real Madrid ikke har sendt en eneste mand til Paris og at madrilenerne heller ikke er kommet med et eneste bud på Neymar. Det står i skarp kontrast til de seneste historier om, at man i Madrid skulle have tilbudt både penge og spillere for at hente brasilianeren, sådan som L'Equipe meddelte det tidligere i dag.

Midt i al forvirringen er der derfor ikke andet at gøre end at være tålmodig, tage alle historierne med et gran salt, mens vi her på fcbarcelona.dk forsøger at sortere i de mange rygter så godt som muligt. Det eneste faktum indtil videre er, at transfervinduet lukker den 2. september og at der derfor med sikkerhed falder en afgørelse senest om halvanden uge.

.:FORSIDE:.