fbpx
Annonce

Fortryder Lewandowski sit skifte til Barca efter i går?

FCBARCELONA.DK - 27.10.22

// Bayern München // Robert Lewandowski

Robert Lewandowski vil nok aldrig erkende, at han fortryder sit skifte fra Bayern til Barca, men kendsgerningen er, at hans chancer for store titler er mindre i Barca og Ballon d'Or er også kommet længere væk.

Lewandowski er en vindertype og han spiller ikke for sjov. Det handler om at gøre en forskel og være med i kampen om de allerstørste titler. Trods massiv succes gennem mange år i Bayern München, valgte han at forlade klubben i sommer, for i stedet at tage at tage til Barca. Spørgsmålet er om han stadig synes det var en god idé.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der er næppe tvivl om, at den polske målmaskine drømte om at hjælpe Barca langt i Champions League, gerne helt til finalen og han vil med garanti også gerne løfte mesterskabstrofæet i La Liga.

Nu er realiteten, at han sammen med Barca er ude af Champions League. Samtidig måtte han i går aftes erkende, at Bayern er milevidt foran Barca og at tyskerne ligner en klar kandidat til at vinde den fornemmeste turnering af dem alle.

Barca er stadig godt med i ligaen, hvor de indtager en andenplads, blot tre point efter Real Madrid, men de hvide virker stærkere lige nu og derfor kan mesterskabet også hurtigt fordufte for Lewandowski.

Han drømmer helt sikkert også om at vinde Ballor d'Or, men det kræver ofte en hovedrolle på den største scene, så også her er polakken sat gevaldigt tilbage.

Derfor kan man ikke bebrejde Lewandowski, hvis han efter 0-3 nederlaget i går mod sin tidligere klub skulle tænke, at han måske alligevel skulle have taget et år mere hos dem, for det ville helt sikkert øge hans chancer for både et mesterskab, en triumf i Champions League og en Ballon d'Or.

.:FORSIDE:.