Første gang i over et år uden ligascoring af Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.02.19

© Getty Images

Barca kom på en svær opgave ude mod Athletic Club Bilbao søndag aften i La Liga, hvor det kun blev til 0-0. Med nul scoringer fra catalanernes side var det dermed første gang i over et år, at Barca ikke fik scoret i liga-sammenhæng.

Inden kampen i går aftes havde Barca scoret i 37 liga-kampe i træk, men den stime blev der sat en stopper for af baskerne søndag aften, da Messi og co. ikke formåede af få hjemmeholdets netmasker til at blafre i løbet af de 90 minutter.

Det er i dag lige præcis et år siden, at Barca sidst ikke formåede at score i en kamp i La Liga. Her skal man tilbage til kampen mod Getafe den 11. februar 2018 hjemme på Camp Nou.

Det er ellers "nærmest" helt usædvanligt, at Barca ikke fik scoret mod Bilbao, da catalanerne er det suverænt mest scorende hold i den bedste spanske række i denne sæson. Indtil nu har de sendt kuglen ind bag modstandernes målmænd hele 60 gange i 23 kampe. Det er 20 mål mere end ærkerivalerne fra Real Madrid på andenpladsen, der er det næstmest scorende hold i La Liga.

Af de 60 mål Barca indtil nu har scoret i Spaniens bedste fodboldrække har Messi noteret sig for 21 af scoringerne, mens Suárez har haft sidste fod på 15 af dem, hvilket gør, at den farlige duo har scoret over halvdelen af Barcas mål i ligaen i denne sæson.

.:FORSIDE:.