Første Clásico i 11 år uden Messi

FCBARCELONA.DK - 21.10.18

Når Barca og Real Madrid på søndag tørner sammen i El Clásico på Camp Nou, er det første gang siden 2007, at Leo Messi ikke er på banen. Dengang vandt de hvide med 0-1 på Camp Nou.

Barca må klare sig uden Leo Messi i sæsonens nok sværeste hjemmekamp i den hjemlige liga, når Real Madrid søndag eftermiddag gæster Camp Nou i ligaens 10. spillerunde. Det er argentinerens brækkede arm fra kampen mod Sevilla der holder ham ude.

Man skal tilbage til 2007 for at finde det seneste eksempel på, at Messi ikke er med i verdens nok største klubkamp. Det var den 23. december 2007, hvor han var blevet skadet i det ene lår ugen forinden og måtte sidde udenfor i fem uger.

Det opgør vandt Madrid med 0-1 og det skal nok få de bange anelser frem i mange Barca-fans inden søndagens kamp, for spørgsmålet er, hvordan holdet klarer sig uden sin største profil.

Samtidig bliver det også en Clásico uden duellen mellem Messi og Cristiano Ronaldo, der som bekendt er skiftet til Juventus. De to har ofte spillet hovedroller i de indbyrdes opgør, men på søndag er ingen af dem med.

.:FORSIDE:.