Forspringet er skrumpet til syv point

FCBARCELONA.DK - 12.02.18

De to seneste weekender har budt på uafgjorte resultater til Barca samtidig med, at forfølgerne fra Atlético de Madrid har vundet deres kampe. Det betyder, at Barcas forspring i ligaen er skrumpet alvorligt ind.

Inden kampene i forrige weekend havde Barca sikret sig et solidt forspring på 11 point og mange betragtede reelt ligaen som afgjort, selvom der stadig resterer mange kampe. Nu er situationen pludselig en anden, for kun syv point skilder de to mandskaber, her hvor der er spillet 23 runder. Det betyder samtidig, at der resterer 15 runder inden at sæsonen er slut,

Med kun syv points forskel mellem ligaens to bedste mandskaber, er mesterskabet pludselig blevet en langt mere åben affære. Det varer nemlig kun tre uger, inden at Barca og Atlético mødes i et indbyrdes opgør på Camp Nou. Inden da, møder Barca Eibar, Girona og Las Palmas hvor det handler om, at Atlético ikke må komme tættere på inden mødet i Barcelona.

De seneste weekends resultater har således åbent op for ligaen, dog kun når det gælder for Barca og Atlético, idet såvel Real Madrid og Valencia fortsat halter langt bagefter.

.:FORSIDE:.