Forhandlinger om Neto er sat på pause

Anders Lang Jensen - 23.06.19

© Getty Images

En direkte byttehandel mellem Barca og Valencia med målmændene Jasper Cillessen og Neto lignede længe en lukket handel. Men i det catalanske er man angiveligt ikke helt overbeviste endnu omkring en eventuel transfer.

Barcas Jasper Cillessen vil til Valencia denne sommer for at spille fast, og Valencias brasilianske keeper Neto vil gerne til Barca trods en rolle som reserve. Begge spillere bliver i de deres respektive klubber vurderet til 30 millioner euro.

I Barca er man overbeviste omkring Netos kvaliteter som målmand, men ifølge avisen Mundo Deportivo har ledelsen på Camp Nou de seneste dage sat forhandlingerne med Valencia på pause. Angiveligt håber man på, at en anden klub kommer og vil byde større på hollænderen.

Der tegner sig dermed et billede af, at man i Barca ikke er helt enige i Valencias prissætning på 30 millioner euro for Neto. Cillessen er dog fast besluttet på, at Valencia er den rette destination, og en direkte byttehandel mellem Barca og Valencia ligner fortsat den oplagte og mest sandsynlige handel.

.:FORSIDE:.