Font vil også have Pep, Iniesta og Puyol tilbage

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.10.20

© Getty Images

Det er velkendt, at præsidentkandidaten Victor Font vil have Xavi tilbage som manager for klubben, men catalaneren vil også bringe Pep Guardiola, Andrés Iniesta og Carles Puyol tilbage. Det fortæller han i et interview.

Victor Font vil altå ikke kun have Xavi Hernández tilbage til Barca. 'De fleste af de dygtigste professionelle, som kender til Barcas spillestil, er også fans og elsker klubben, eksempelvis Pep Guardiola, Xavi, Andres Iniesta og Carles Puyol' sagde Victor Font til Sky Sports.

Han tilføjede: 'De er alle legender, som elsker Barcelona, men ikke længere arbejder for klubben. Dem skal vi have tilbage, så vi kan sikre os et meget konkurrencedygtigt projekt' sagde han videre.

Font håber også, at Messi bliver i klubben. 'Det eneste Messi har brug for at vide er, at han er en del af et konkurrencedygtigt projekt, som sigter efter at vinde Champions League. Jeg er ikke i tvivl om, at hvis jeg får æren af at stå i spidsen for FC Barcelona, så vil vi være i stand til at opnå, at Messi bliver' afsluttede han.

.:FORSIDE:.