Font: 'Har tilbudt min hjælp, men har ikke fået svar'

FCBARCELONA.DK - 04.04.20

Præsidentkandidaten Victor Font følger Corona-situationen tæt og han vil gerne give sin klub en hjælpende hånd i den svære tid. Han fortæller nu, at præsident Josep Maria Bartomeu ikke svarer på hans henvendelser.

Det er radiostationen RAC1 der har talt med Victor Font, der forventes at stille op til præsidentvalget i 2021, hvor Josep Maria Bartomeus mandat slutter. Her får Barca med garanti ny præsident, for Bartomeu kan ikke genvælges jævnfør klubbens vedtægter.

Victor Font og Bartomeu deler passionen for Barca, men er ellers uenige om hvordan klubben skal ledes og drives. Den uenighed er Font dog klar til at sætte i anden række. 'Jeg har sendt beskeder til Bartome og tilbudt min hjælp. Nu handler det om at gøre fælles front og der er behov for at støtte dem der styrer båden og skal tage de besvære beslutninger. Nu gælder det om at stå sammen' udtaler han.

'Jeg har sendt et par beskeder, men han har ikke svaret. Jeg antager det er nogle svære dage og at man må prioritere. Jeg har ikke tilbudt noget konkret, men har tilbudt en samtale, for jeg har tænkt meget over, hvordan Barca bør se ud i fremtiden' fortsætter Victor Font.

Bartomeu har været stærkt kritiseret de seneste måneder, men Victor Font mener ikke, at det bør medføre fremrykning af præsidentvalget. 'Det vil jeg afvise denne sommer. Det handler om at stå sammen. Vi har brug for en ledelse der udviser stor gennemsigtighed' siger han videre.

Font kommer også et par kommentarer om et par andre aktuelle emner, blandt andet om Messi kunne finde på at forlade Barca på grund af de problemer klubben oplever. 'Messi er ligeså meget Barca-fan som os andre. Han elsker klubben over alt andet. Han vil altid gøre hvad han kan, for at slutte sin karriere her' siger han.

Også rygterne om Neymar og Lautaro Martínez bliver kommenteret. 'Det bliver svært at købe dem begge. I den tid der kommer må vi vænne os til en mere rationel hverdag, hvor der er investeringer der ikke kan foretages' afslutter han.

.:FORSIDE:.