Mål fra bænken for fjerde kamp i træk

Kristian Vang Sørensen - 08.11.18

Malcoms mål mod Inter tirsdag betyder, at indskiftningsspillere for Barca nu har scoret for fjerde kamp i træk. Det vidner om en stor bredde i truppen, men også om, at Valverde har været afgørende fra sidelinjen.

Valverdes indskiftninger har således vist sig at være yderst afgørende for Barca i de seneste fire kampe, hvor det er blevet til vigtige point i ligaen, et godt udgangspunkt i Copa del Rey og senest kvalifikation til slutspillet i Champions League.

Det første mål i rækken af indskiftningsmål blev scoret af Arturo Vidal efter blot få minutter på banen i 5-1-sejren over Real Madrid. Tre dage senere var det Clement Lenglet, som kom på banen i anden halvleg af Copa del Rey-opgøret mod Cultural Leonesa og scorede kampens eneste mål.

I den efterfølgende kamp i Vallecas mod Rayo Vallecano var det Dembélé, der med et hurtigt aftræk scorede det udlignende mål inden Suárez (ikke indskifter) afgjorde kampen. Malcom blev tirsdag den fjerde spiller på fire kampe, som formår at komme ind fra bænken og score. Det skete, da han scorede til 0-1 mod Inter.

Også tidligere på sæsonen har bænken vist sig som et godt alternativ. Således har både Coutinho og Munir scoret afgørende mål efter at være startet på sidelinjen. De mange mål fra netop bænken lover godt for en lang og svær sæson, hvor målet fortsat er at vinde det hele.

.:FORSIDE:.