Flere gode nyheder ved dagens træning

FCBARCELONA.DK - 01.08.20

© FC Barcelona

Der var meget at glæde sig over, da Barcas spillere trænede her til formiddag, efter at have holdt fri fredag. Både Dembélé og Griezmann deltog i en del af træningen, mens Lenglet for første gang trænede med i fuldt omfang.

Med kun en uge til den altafgørende kamp mod Napoli, begynder det at lysne lidt på skadesfronten hos FC Barcelona. Mest fokus er der på Clement Lenglet, for uden ham er Piqué eneste centrale forsvarsspiller der kan spille om en uge.

Her bød dagens træning på positivt nyt, for efter at have trænet delvist med nogle dage, kunne Lenglet gennemføre hele træningen i dag. Dermed tyder alt på, at han er kommet sig over sine lyskeproblemer og han har nu en uge til at trimme formen.

Også Dembélé og Griezmann kæmper for at blive klar til Napoli-kampen. De har begge trænet for sig selv nogle dage, men i dag deltog de i den indledende del af træningen med holdkammeraterne og det er et vigtigt skridt for dem begge.

Især Griezmann vil man gerne have klar til på lørdag og fortsætter den gode udvikling de kommende dage, er der gode muligheder for, at han kan hjælpe holdet mod Napoli. Mere tvivlsomt er det med Dembélé, der trods store fremskridt de seneste uger, skal passe på ikke forcere for meget efter næsten et halvt år udenfor.

Skulle både Lenglet og Griezmann nå at blive klarmeldt til lørdag, vil det været en markant styrkelse af holdets muligheder for at kvalificere sig til den afsluttende fase af Champions League i Portugal.

644x70

.:FORSIDE:.