Flere Bayern-stjerner tvivlsomme til Barca-brag

Anders Lang Jensen - 13.09.21

// Bayern München

Tirsdag åbner Barca denne sæsons udgave af Champions League-turneringen, hvor tyske Bayern venter i hvad der bliver en hård gruppeåbner. Tyskerne har dog flere store profiler småskadet, og de er tvivlsomme til opgøret.

Forud for mødet med Barca storsejrede de tyske mestre med hele 4-1 på udebane over RB Leipzig. En succesoplevelse for Julian Nagelsmann og resten af Bayern, men spillere som Robert Lewandowski og Serge Gnabry måtte begge to forlade banen med problemer.Den polske angriber er den helt store talisman i front for Bayern, og efter at have scoret et mål i sejren over Leipzig lørdag måtte polakken forlade banen med en mindre muskelskade. Cheftræner Julian Nagelsmann kaldte udskiftningen for et forsigtigshedsprincip, men angriberen er tvivlsom til tirsdagens kamp.

Serge Gnabry er ligeledes en stor offensiv profil for tyskerne, og den tidligere Arsenal-spiller måtte lade sig udskifte med rygproblemer. Den lynhurtige kantspiller er ligeledes tvivlsom til Barca-kampen.

Hvis Bayern mangler Gnabry, og i særdeleshed Robert Lewandowski, vil det være en massiv svækkelse af tyskernes offensiv. Der venter dog stadig en hård kamp uanset hvad for Barca-mandskabet, når Camp Nou lægger græs til kampen klokken 21 tirsdag aften.

.:FORSIDE:.