Flamengo søger afløser for Barca-emnet Paquetá

Rune Stentoft - 14.09.18

Flamengo er klar over, at Lucas Paquetá sandsynligvis vil forlade klubben i den nære fremtid. De leder derfor nu efter en afløser. Barca og flere andre klubber er ude efter midtbanespilleren.

Vicepræsidenten for den brasilianske klub fortalte til Jornal Extra, at de leder efter en spiller, som kan tage over for Lucas Paquetá. Han har en kontrakt til 2020 og en frikøbsklausul på 50 mio. euro. Med salget af Vinicius Jr. til Real Madrid har Flamengo penge nok til at gå ud og hente en direkte erstatning.

Flamengo har endnu ikke modtaget nogle formelle bud på den 21-årige midtbanespiller, men de er klar over, at de ikke kan holde på ham, når europæiske giganter som Barca og PSG banker på døren for hans underskrift.

Paquetá er kommet i søgelyset hos Barca efter flotte præstationer for Flamengo. Han fik også debut for Brasilien i denne landskampspause sammen med Arthur. Han er venstrebenet, men kan bruge begge ben. Han er tektnisk stærk og kan dække det meste af midtbanen.

Lige nu er den catalanske midtbane godt besat, men om Paquetá allerede bliver aktuel i januars transfervindue, kan ikke afvises.

Relaterede artikler:

Related Articles
.:FORSIDE:.