fbpx
Annonce

Fire spillere kan forlade Barca inden på torsdag

FCBARCELONA.DK - 26.06.22

// transfer // Frenkie de Jong // Samuel Umtiti // Clement Lenglet // Riqui Puig

Der er resterer kun fire dage af sæsonen 2021/22 og Barca har indtil nu kun skippet to spillere af sted. Det er ret sandsynligt at flere siger farvel inden den 30. juni, hvilket kan blive en fordel i forhold til de økomomiske fairplay regler.

Barca har officielt sagt farvel til Philippe Coutinho og Dani Alves, men listen over spillere som ikke indgår i Xavis planer er lang. Den sportslige ledelse arbejder intenst på, at komme af med flere spillere inden sæsonen formelt slutter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det  kan vise sig som en fordel hvis klubben når at skippe flere spillere af sted senest på torsdag, både fordi det kan betyde indtægter fra salg samt nedbringelse af lønudgifterne, så der bliver skabt plads til forstærkninger.

Ifølge avisen Sport er der fire spillere som der kan komme afgørelser på inden torsdag. Der er tale om følgende spillere:

Clement Lenglet:
Mange klubber slås om franskmanden, der både kan blive udlejet eller solgt. Lige nu ligner Tottenham den mest oplagte destination.

Samuel Umtiti:
Også Umtiti har mange bejlere, trods den manglende spilletid i Barca-trøjen. Her er en lejeaftale mest oplagt.

Riqui Puig:
Det spinkle midtbanespiller har endelig indset, at han ikke får succes i barndomsklubben. Også her vurderes en lejeaftale at blive udfaldet, da Barca gerne vil holde snor i Puig. Celta Vigo nævnes som en mulig destination.

Frenkie de Jong:
Manchester United og Barca siges at være i gang med de afsluttede forhandlinger om en handel, der forventes at give Barca mindst 80 mio. euro i den slunkene pengekasse.

Spørgsmålet er om alle fire når i mål senest i løbet af torsdagen, men det er det som ledelsen angiveligt arbejder målrettet på lige nu.

.:FORSIDE:.