Fire spillere kaldt til ekstra træning

FCBARCELONA.DK - 14.08.19

Med kun et par dage til ligastarten mod Bilbao, vil Ernesto Valverde have spillerens form på plads så hurtigt som muligt. Derfor valgte han at kalde fire spillere til en ekstra gang træning tirsdag aften.

Det var Arthur Melo, Philippe Coutinho, Arturo Vidal og Junior Firpo der havde fået besked på, at møde op til en ekstra gang træning tirsdag aften.

Arthur, Coutinho og Vidal deltog alle ved sommerens Copa América og derfor vendte de først tilbage i starten af august måned. Det har sat dem tilbage rent formmæssigt i forhold til holdkammeraterne, der har trænet siden midten af juli.

Junior Firpo deltog denne sommer ved U21 EM, som han vandt med Spanien. Også hans form vurderer Valverde skal have lidt ekstra opmærksomhed.

Spørgsmålet er så om Valverde er så tilfreds med formen hos de fire, at de indgår i planerne for fredagens opgør i Bilbao.

 

 

 

Por la tarde los jugadores Arturo VidalCoutinhoJunior Firpo y Arthur han completado una sesión de entrenamiento en el campo 2 de la Ciudad Deportiva, ya que se incorporaron más tarde con el equipo debido a su participación en la Copa América.

.:FORSIDE:.