Fire La Masia-talenter kan være på vej væk

Kristoffer Hanberg - 25.06.19

Barca har i løbet af de seneste år måtte se flere unge stortalenter fra La Masia akademiet forlade klubben og nu kan hele fire mere være på vej væk, da deres kontrakter udløber den 1. juli.

Talenterne, der er tale om, er Ansu Fati, Xavi Simons, Alejandro Marqués og Alejandro Balde. Især de to førstnævnte er meget velanset i klubben, hvor man regner med, at de går en stor fremtid i møde på Barcas førstehold.

Derfor skaber det også stor bekymring, at man endnu ikke er nået til enighed med nogle af de fire spillere om en ny kontrakt. Xavi Simons og Ansu Fati, der begge er 16 år, bliver anset som to af de største talenter i Europa, og mange storklubber har ifølge avisen Sport allerede tilbudt spillerne lukrative kontrakter.

Spillernes tvivl i forhold til en kontraktforlængelse beror angiveligt i, at de ikke føler sig overbevist om, at de vil få chancer på Barcas førstehold, så længe de bliver i klubben. Barca har i de senere år købt eller lejet aldrende reservespillere som Paulinho, Arturo Vidal, Kevin-Prince Boateng og Jeison Murillo frem for at give egne talenter chancen.

Disse køb kan gå hen og give bagslag, da flere unge talenter i La Masia nu kigger mod andre klubber i håbet om førsteholdsfodbold. Med en uge indtil kontraktudløb arbejder Barca på højtryk for at gøre alt, hvad de kan for at især Xavi Simons og Ansu Fati ikke forlader klubben på en fri transfer.

.:FORSIDE:.