fbpx

Fire faktorer kan motivere Barcas spillere i aften

FCBARCELONA.DK - 26.05.24

 


På papiret er kampen mellem Sevilla og Barca uden nogen betydning for de to mandskaber, men Barcas spillere bør alligevel kunne finde motivationen frem til at gå efter sejren. Se hvilke faktorer der er tale om.

Barca er allerede sikre på at slutte på andenpladsen i La Liga, mens Sevilla kun har sekundære placeringer at spille om, da de hverken kan kvalificere sig til europæisk fodbold eller rykke ned. Disse forhold kunne snilt betyde en halvkedelig kamp og en halvhjertet indsats fra de to mandskaber.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alligevel bør motivationen ikke mangle hos Barcas spillere, da følgende faktorer bør være nok til at sætte dem op:

Xavis sidste kamp:
Der er ingen tvivl om, at Xavi er vellidt i omklædningsrummet. Derfor er det helt sikkert ønsket fra spillernes side, at give ham en sejr i hans sidste kamp som Barca-træner.

Sæsonens sidste kamp:
Sæsonen har været en skuffelse og derfor bør spillerne kunne motiveres af, at lukke sæsonen af med en sejr.

Barcas nye træner kigger på:
Der er endnu ikke sat navn på Xavis afløser, men uanset hvem det bliver, vil vedkommende med stor sandsynlighed kigge med i aften. Derfor handler det for spillerne om, at vise sig fra den bedste side.

Afstanden til Real Madrid:
Madrid fører La Liga med 12 point og rekorden for et forspring ned til nr. 2 er 15 point og besiddes af Barca. Får Barca blot ét point mod Sevilla, forhindrer det Real Madrid i at tangere rekorden.

Kampen spilles kl. 21.00 i aften og den vises på TV2 Sport X.

gol54F

// Sevilla
.:FORSIDE:.