fbpx

Fire Barca-spillere fik sin første Clásico

FCBARCELONA.DK - 14.01.22

// El Clásico

ps5 art


Det er altid noget helt specielt at spille en Clásico, uanset om man bærer blau-grana trøjen eller den hvide trøje. Onsdag aften var der hele fire spillere på Barcas mandskab der spillede sin første Clásico i karrieren.

Ferran Torres er netop kommet til fra Manchester City og han var noget uventet med i startopstillingen til El Clásico som den eneste af de fire Clásico-debutanter. Torres var netop blevet klarmeldt efter en fodskade og dernæst en gang corona, så det var ikke en toptrimmet spanier man så banen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Torres spillede en anonym kamp, hvor han blev pillet ud i pausen, så han husker nok ikke tilbage på sin første Clásico med stor glæde, også fordi Barca som bekendte tabte.

Det var Abde der afløste Torres og dermed blev spansk/marokkaneren noteret for sin første Clásico. Abde gjorde ikke det store væsen af sig, men han havde et par forsøg på mål. Han måtte se sig selv taget ud i den forlængede spilletid, da han blev afløst af Ferran Jutglá.

Det var også den første Clásico for Jutglá, der spillede de sidste 10 minutter af den forlængede spilletid, hvor Barca kæmpede bravt for at få udlignet til 3-3. Jutglá så man dog ikke meget til i hans første Clásico.

Også Nico González kan nu skrive en Clásico på sit CV. Han kom på banen i det 78. minut som afløser for Gavi. Her ydede Nico en solid indsats.

.:FORSIDE:.