fbpx
Annonce

FIFA er tæt på at droppe The Best 2020 kåring

FCBARCELONA.DK - 13.05.20

© Getty Images
// Lionel Messi // The Best

Meget tyder på at Leo Messi ikke kan genvinde FIFA The Best prisen, som han løb med sidste år. FIFA har angiveligt seriøse overvejelser om at droppe kåringen på grund af corona-problemerne.

Giver det mening at holde en stor gallafest i september måned og kåre sæsonens bedste spiller, den såkaldte FIFA The Best Player pris? Det er FIFA kommet i tvivl om og udfaldet bliver sandsynligvis, at man dropper kåringen for 2020. Det fortæller avisen Marca.

Det er blandt andet  den afbrudte sæson og den fortsatte usikkerhed om, hvor mange lande der er i stand til at spille sin liga færdig, der får FIFA til overveje en aflysning. Som bekendt er der lukket helt ned i Belgien, Hollland og Frankring, indtil videre.

Men også den atypiske måde der forventes spillet færdigt på, med først et komprimeret program i ligaerne og dernæst en august måned med Champions League og Europa League, er en medvirkende årsag.

Også turneringerne EM og Copa América ville være indgået i The Best kåringen og de er som bekendt begge skubbet til 2021.

Leo Messi vandt som nævnt The Best i 2019 og han ville med sikkerhed også være blandt kandidaterne i denne sæson, men intet tyder altså på endnu et trofæ til Barca-stjernen.

.:FORSIDE:.