fbpx

Ferran Torres håber stadig på Barca-gennembrud

Peter Vyff - 29.12.22

// Ferran Torres

Ferran Torres har haft det svært, siden han skiftede til Barca for snart et år siden. Spanieren tror dog fortsat på at han nok skal få sit helt store gennembrud, og han satser på at blive en stamspiller på Camp Nou i resten af sæsonen.

Barca tager på lørdag imod Espanyol, og tager dermed også hul på anden halvdel af sæsonen, som har været afbrudt af VM-turneringen i Qatar. Catalanerne står klar med en helt skadesfri trup, hvor flere spillere ønsker at revanchere sig efter en skuffende indsats til slutrunden.

En af disse spillere er Ferran Torres, som sammen med resten af det spanske landshold måtte tage hjem efter et skuffende exit til Marokko i ottendedelsfinalen. Spanieren har generelt haft en hård periode det seneste år, hvor han har haft svært ved at finde sig til rette på Camp Nou, efter hans store skifte fra Manchester City.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 22-årige Torres kostede Barca tæt på 55 mio. euro, hvoraf han endnu ikke har formået at leve op til den store transfersum. Spanieren har ellers fået mange chancer i startopstillingen, hvor Xavi dog ofte er endt med at benytte sig af en fronttrio bestående af Robert Lewandowski, Ousmane Dembélé og Raphinha.

Torres har ellers formået at løfte sit spil i forhold til tiden på Etihad Stadium, hvilket dog ikke har været nok til at blive stamspiller på Camp Nou. Landsholdsfløjen skulle ifølge avisen Sport også være skuffet over egne præstationer for Barca, hvor han eftersigende skulle have et brændende ønske om at slå igennem.

Spanieren skulle dog angiveligt også være klar over sine mangler, og siden hjemkomsten fra VM har han arbejdet hårdt på at blive bedre fysisk og mentalt. Torres skulle eftersigende også være overbevidst om, at han har alle redskaber til rådighed for, at blive en stor succes på Camp Nou.

Landsholdsspilleren er derfor ifølge Sport stålsat på at blive en fast mand i startopstillingen i den resterende del af sæsonen. Det bliver derfor spændende at se om han får en startplads på lørdag imod bysbørnene fra Espanyol, og forhåbentlig kan han indfri det store prisskilt og de store forventninger til ham.

Der har ellers været hvisken i krogene om et potentielt exit fra Camp Nou til sommer, og det bliver derfor helt essentielt for Torres at bevise sit værd overfor trænerstaben i holdets kommende kampe, startende med Espanyol..:FORSIDE:.