fbpx
Annonce

Ferran Torres: 'Frankfurt vil gøre det svært for os'

FCBARCELONA.DK - 07.04.22

// Ferran Torres // Europa League

Det var Ferran Torres der tog tjansen og deltog ved det obligatoriske pressemøde i går aftes forud for kampen i dag mod Eintracht Frankfurt. Her forsikrede han om, at det er målet at tage hjem fra Tyskland med en sejr.

'I morgen er vores første skridt for at kæmpe for Europa League og vi vil give alt hvad vi kan for at opnå det. Det er specielt at skulle spille her, for det er første gang Barcelona gør det. Vi skal gå efter sejren, men vi møder et fysisk hold, der har tænkt sig at gøre det svært for os' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vores træner gjort det meget klart, at vi skal vinde, for hvis vi taber i morgen, er der ingen der husker vores gode periode. Vi skal være ydmyge og arbejde for at få sejren' sagde han videre.

Her er hvad Ferran ellers sagde:

Forlængelsen med Dembélé:
'Hvis det stod til mig, så kidnappede vi ham. Det er en god klub at være i og han kan blive blandt verdens bedste, men det er hans beslutning'.

Pedris niveau:
'Han overrasker os ikke, men det er en luksus at se ham hver dag. Han har store kvaliteter og håndterer det med stor ydmyghed. Han kan skabe en epoke og i dag er han allerede blandt verdens bedste'.

Kravet om at score mål:
'Alle os der spiller i front skal score mål og lægge assists. Det er ikke en pligt at scorer mål, men hvis jeg kan udnytte chancerne, er det godt'.

Tilliden fra Xavi:
'Xavi har vist mig sin tillid fra første dag. Jeg er i god form lige nu og hjælper holdet'.

.:FORSIDE:.