Felipe Luís: 'Vildt hvis Neymar skifter til Barca'

Kristoffer Hanberg - 23.06.19

© Getty Images

Neymar blev skadet kort tid inden, at Copa América startede. Ikke desto mindre er han blevet til samtaleemnet i den brasilianske landsholdslejr, og nu har Felipe Luís også udtalt sig om sin holdkammerats fremtid.

Felipe Luís, der har kontraktudløb denne sommer og derfor i flere omgange har været rygtet til Barca, blev i forbindelse med Copa América spurgt ind til sin landsholdskammerats fremtid, hvortil han ikke lagde skjul på omfatningen af en mulig handel.

'Jeg ved ikke, om det kommer til at ske, men det er helt sikkert, at det vil være helt vildt, hvis Neymar skifter tilbage til Barca' udtalte venstrebacken ifølge den spanske avis, Marca.

Atlético de Madrids aldrende forsvarspiller skifter med al sandsynlighed klub denne sommer, og det er ikke utænkeligt, at han tager skiftet til Barca. Derfor blev Felipe Luís også spurgt ind til, om han og Neymar spiller sammen i næste sæson.

'Om jeg bliver Neymars holdkammerat? Hvorhenne? På landsholdet?' kom det smilende fra Felipe Luís, der fortsatte. 'Som jeg har sagt, bliver min fremtid først afklaret efter Copa América. Alt, kan ske. Hvad angår Neymar, håber jeg blot, at han igen kommer til at nyde at spille fodbold. Han går igennem en svær periode, men han er en fantastisk spiller, og vi savner ham meget her i truppen.'

.:FORSIDE:.