Fatis karantæne kan give chancen til Braithwaite

FCBARCELONA.DK - 10.07.20

© Getty Images

Efter fem kampe i træk med Braithwaite på bænken fra start, er der gode muligheder for en plads i startopstillingen i morgen aften mod Valladolid, ikke mindst fordi Ansu Fati må sidde udenfor med karantæne.

Martin Braithwaite er tydeligt røget bagerst i køen når spilletiden i front skal uddeles. Setiéns foretrukne angrebstrio hedder Messi, Suárez, Griezmann, med Ansu Fati som fjerdevalget, når man dømmer ude fra de seneste kampe.

Det har betydet sparsomt med spilletid til Braithwaite på det seneste, hvor det er blevet til sene indskiftninger i fire kampe samt hele opgøret mod Atlético på bænken. Braithwaites seneste plads fra start var den 19. juni mod Sevilla, hvor han spillede en anonym kamp.

Ansu Fati pådrog sig et rødt kort Espanyol onsdag aften og dermed har han karanæne mod Valladolid. Det betyder automatisk, at Braithwaite tager et skridt fremdad i køen.

Samtidig er det sandsynligt, at Quique Setién vil give en pause til enten Suárez eller Griezmann, hvor Suárez nok er den mest oplagte, fordi han har spillet meget på det seneste.

Derfor tegner det til, at Braithwaite i morgen får chancen for at revanchere sig efter den skuffende indsats mod Sevilla, en præstation der nok var årsagen til, at danskeren røg ud på bænken i de efterfølgende kampe.

.:FORSIDE:.