fbpx

Fati kåret som ligaens bedste spiller i september

FCBARCELONA.DK - 11.10.20

© Getty Images
// Ansu Fati

Den blot 17-årige Ansu Fati er kommet flot fra start denne sæson, hvor det er blevet til tre mål i lige så mange kampe. Præstationerne kaster nu titlen som ligaens bedste spiller i september måned af sig.

Fati kom forrygende fra start i ligaen med to mål og et fremprovokeret straffespark som Messi scorede på, da Barca indledte ligaen med en 4-0 sejr over Villarreal. I det næste opgør mod Celta var Fati også i hopla med en enkelt scoring, mens han måtte gå banen uden at score i 1-1 kampen mod Sevilla for en uge siden.

Præstationerne gav Fati en nominering som månedens spiller, blandt andet i kamp mod store profiler som Iago Aspas og den tidligere holdkammerat i Barca Luis Suárez, der nu er hos Atlético Madrid.

Nu har kårringen fundet sted og her var det Fati der løb med æren som bedste spiller i La Liga i september måned, noget af en bedrift af det unge talent, der for nylig definitivt blev tilknyttet Barcas førstehold og som ser ud til at gå en flot sæson i møde. Under alle omstændigheder er La Masia talentet kommet flot fra start.

.:FORSIDE:.