Fantastisk sæson for Samuel Umtiti

FCBARCELONA.DK - 16.07.18

Sæsonen 2017/18 fik den perfekt afslutning for Samuel Umtiti, da han i går sammen med Frankrig kunne løfte det eftertragtede VM-trofæ i Rusland. Triumfen kom efter en flot sæson hjemme i Barcelona.

Umtiti har god grund til at være tilfreds med sin egen indsats den forgange sæson. Både hos Barca og på det franske landshold har han bærende roller. Samtidig har sæsonen har budt på tre vigtige trofæer - mesterskab og pokal med Barca samt altså et VM med Frankrig.

Det er blot to år siden at Umtiti kom til Barca som et relativt ubeskrevet blad fra Lyon. Det varede dog ikke længe inden at han truede Mascheranos plads i forsvaret, en indbyrdes kamp som fik argentineren til at tage til kinesesisk fodbold tilbage i januar.

I dag er Umtiti indiskutabel på Barcas mandskab og det vil med garanti fortsætte den kommende sæson, hvor han fortsat kommer til at danne par med Gerard Piqué i de fleste kampe.

Efter triumfen i Rusland kan Umtiti nu se frem til fire ugers velfortjent ferie, inden at han i midten af august igen skal møde op til træningen hjemme i Barcelona.

.:FORSIDE:.