fbpx

Fansene på stemningstribunen udvandrede i protest

FCBARCELONA.DK - 15.04.22

// Camp Nou // Europa League

Der var tale om skandaløse billeder torsdag aften, da Camp Nou var præget af tyske fans i hvide trøjer til kampen mod Eintracht Frankfurt. Den kritisable situation fik tilhængerne på stemningstribunen til at udvandre.

Det er fortsat ikke blevet klarlagt, hvordan flere end 20.000 tyske tilhængere af Eintracht Frankfurt torsdag aften havde skaffet sig adgang til Camp Nou og dermed ødelagt den altid afgørende hjemmebanefordel, som catalanerne så mange gange før har nydt godt af.

Artiklen fortsætter under annoncen


Allerede inden kampen stod det klart, at tribunerne ville være fyldt med hvide trøjer, hvilket var et historisk og mærkværdigt syn på Camp Nou, hvor netop den hvide farve normalt er ilde set. Situationen blev da også for meget for Barca-tilhængerne på stemningtribunen bag det ene mål.

Efter pausen forblev stemningstribunen nemlig helt tom og det eneste man kunne høre var de tyske fans. Først 10 minutter inde i anden halvleg gik de catalanske fans tilbage på deres pladser og fortsatte med at støtte holdet.

Der var tale om en protest fra tilhængerne på stemningstribunen over den skandaløse situation på Camp Nou, hvor de tyske fans havde skaffet sig adgang til stadion. Spørgsmålet er dog, om det var den rigtige måde at ytre utilfredsheden på, da det største offer for aktionen blev Barca-spillerne på banen, som mere end nogensinde havde brug for støtten.

Herunder ses øjeblikket, hvor tilhængerne vendte tilbage til stemningstribunen 10 minutter inde i anden halvleg.

.:FORSIDE:.