Fàbregas: 'Messi mere komplet end nogensinde før'

Kristoffer Hanberg - 16.06.19

© Getty Images

Cesc Fàbregas og Lionel Messi voksede op og tog deres fodbolduddannelse sammen i La Masia. I dag udtaler den tidligere Barca-spiller, at den argentinske troldmand år efter år bliver mere og mere komplet.

Sådan lyder det i et interview med Goal, hvori Fàbregas roser sin gode ven og tidligere holdkammerat til skyerne. 'Det er utroligt, hvordan Messi genopfinder sig selv hver evig eneste sæson,' udtaler catalaneren og fortsætter.

'Det kan godt være, at han ikke dribler forbi tre, fire eller fem spillere for derefter at score et fantastisk mål længere. I stedet slår han 40 meter lange afleveringer med en fantastisk præcision, så Jordi Alba er alene med målmanden.'

'Han ser umulige et-to afleveringer lige uden for feltet, og hans lob og oplæg kan ikke beskrives. Jeg synes, at Messi er mere komplet end nogensinde før,' udtaler Fàbregas, der efterfølgende blev spurgt ind til Ballon d'Or 2019.

'Det er svært at sige, hvem der vinder den. Det kan meget vel gå hen og afhænge af Champions League. Normalt plejer vinderen at skulle have vundet store turneringer, men i 2010 vandt Messi den efter kun at have vundet La Liga, så det er bestemt muligt.'

'Hvis det kun handler om, hvem der er den bedste spiller, kan der ikke være nogen tvivl om, at Messi skal vinde den,' lød det afsluttende fra Monacos midtbanegeneral. 

.:FORSIDE:.