Everton og West Ham forhandler om Braithwaite

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.07.20


I den catalanske presse er det kommet frem, at Barca vil af med Martin Braithwaite denne sommer. Danskeren kommer ikke til at mangle bejlere og nu tales der om konkrete forhandlinger med Everton og West Ham.

Ifølge den catalanske avis El Mundo Deportivo, så leder Barca efter en vej ud af klubben for Braithwaite, der nåede at spille med i elleve ud af fjorten mulige kampe for Barca i La Liga og score et enkelt mål. To af de klubber, som angiveligt er ude efter danskeren, er de engelske klubber Everton og West Ham.

Avisen skriver, at Barca forhandler med med de to Premier League klubber om at sende 29-årige Braithwaite væk fra Camp Nou. Braithwaite kan meget vel forlade Barca denne sommer som et salg eller på en lejeaftale, da han angiveligt ikke indgår i klubbens planer længere.

El Mundo Deportivo skriver dog også, at det helt er op til Braithwaite om han bliver i Barca. Han tegnede en lang kontrakt med catalanerne og har stadig fire år tilbage af den. Derfor er det i sidste ende Braithwaite som har det afgørende ord om han bliver eller ej. Hans fremtid ventes først at falde på plads efter Champions League.

.:FORSIDE:.