fbpx

Eto'o: 'Laporta skaber et godt projekt til Messi'

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.06.21

// Lionel Messi // Eto'o


Samuel Eto'o kender Joan Laporta og Lionel Messi fra sin tid som Barca-angriber. Den tidligere fodboldspiller er sikker på, at Barca-præsidenten er ved at sætte et nyt sportsligt projekt sammen i klubben som vil tiltale argentineren.

'Jeg ved, at Laporta er i gang med at forberede et interessant og driftsikkert projekt, som Messi vil synes er godt. Messi hører hjemme i Barca og Barca er den bedste klub for Messi' sagde han til avisen La Nación.

Angiveligt kommer Messi til at gå ned i løn, hvis han forlænger, men det tror Eto'o ikke vil være noget problem. 'Jeg kan ikke forestille mig at se Messi spille i en anden trøje. Han er i den klub der passer til ham. Det er hans hjem og hans kærlighed. Jeg tror ikke det er et spørgsmål om penge for Messi i forhold til at forlænge' sagde Eto'o videre.

Eto'o knyttede også en kommentar til Maradona og Messi. 'Der har været meget få spillere som betragtes som fodboldguder. Argentina har givet os to af dem, den ene Maradona, som ikke er hos os mere, og den anden er stadig hos os i denne verden' sagde han først inden han fortsatte:

'Jeg er velsignet over at have spillet med Messi og at have nydt hans spil. Med Diego havde jeg ikke muligheden for at spille en officiel kamp med ham, men som barn så jeg ham spille meget i fjernsynet. Det han gjorde med bolden var utroligt for mig' afsluttede Eto'o.

.:FORSIDE:.