Eto'o raser over France Footballs nominering

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.10.20

© Getty Images

Det franske fodboldmagsin, der står for kåringen af Ballon d'Or, er ved at sætte deres drømmehold. Her er Samuel Eto'o en af kandidaterne, men han er placeret som højre wing. Det raser han nu over på de sociale medier.

France Football afslørede mandag kandidaterne til pladsen som angriber, men her manglede Eto'o. Tidligere Barca-spillere som Johan Cruyff, Ronaldo og Romario var på listen. Senere afslørede det franske fodboldmagasin listen med kandidater til pladsen som højre wing. Her var Samuel Eto'o indkluderet sammen med spillere som Beckham, Best, Figo, Garrincha, Jairzinho, Keegan, Matthews, Messi og Robben.

Samuel Eto'o er dog imidletid ikke tilfreds med France Footballs vurdering af ham så højre wing, for camerouneren har spillet det meste af sin karriere som angriber. 'Mange tak for nomineringen, men jeg spillede kun ca. en sæson i højre side. De andre 25 år af min karriere blev brugt som spidsangriber' indleder han.

Han tilføjede: 'Sikke en mangel på respekt overfor mig. I ved simpelt hen ikke hvad I snakker om' skrev en rasende Eto'o efterfølgende på Twitter.

.:FORSIDE:.