Eric García kommer ikke til Barca her i januar

FCBARCELONA.DK - 16.01.21

© Getty Images

Ronald Koeman får ikke sit ønske opfyldt om at forstærke det centrale forsvar her i januar måneds transfervindue. Barca skulle nu definitivt have besluttet, at man ikke går efter Eric García før til sommer.

Det var på mødet i går mellem Barcas midlertidige ledelse, med Carles Tusquets i spidsen, og de tre præsidentkandidater, Joan Laporta, Victor Font og Toni Freixa, at holdets situation blev diskuteret.

I lyset af det udskudte præsidentvalg ønskede Tusquets at høre de tre kandidaters mening om mulige forstærkninger her i vinterens transfervindue. Tusquets kan som udgangspunkt ikke tage de store beslutninger og derfor havde han brug for at vende det med Laporta, Font og Freixa, idet én af dem bliver Barcas nye præsident.

Konklusionen på mødet blev, at man bør vente med spillerkøb til efter sæsonen på grund af den økonomiske situation og dermed skulle det ligge fast, at Barca ikke vil gøre et forsøg på at hente Eric García i Manchester City. I stedet venter man til sommer, hvor han kan komme til klubben på fri transfer.

Efter mødet i går bekræftede Joan Laporta beslutningen. 'Eric García kommer ikke denne vinter. Vi kan ikke give ledelsen adgang til gennemføre sådan en aktion. Vi fik forklaret situationen og tallene og vi var alle enige om, at når hans kontrakt udløber, skal den nye ledelse beslutte, om han skal til klubben. Vi vurderede spillerens løn og det er en operation man skal se i sammenhæng med den økonomiske situation i klubben' sagde Laporta.

Dermed må Koeman klare sig med Lenglet, Umtiti, Araujo og Mingueza den kommende tid og vente på, at Gerard Piqué bliver klar af sin knæskade.

.:FORSIDE:.