fbpx

Eric García har givet Xavi noget at tænke over

Anders Lang Jensen - 04.08.22

// Eric Garcia

Efter tilgangen af Jules Koundé har Xavi for alvor en bred trup i defensiven, hvor der alene til midtstopper-positionen er Koundé, Christensen, Araújo, Piqué og García. Sidstnævnte har leveret en bundsolid pre-season indtil videre.

Danske Andreas Christensen er kommet til klubben denne sommer og har startet inde i træningskampene i USA. Det samme har Eric García, og han har, ligesom Andreas Christensen, leveret en stærk pre-season, som kun gør Xavis valg endnu sværere.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Med indkøbet af Jules Koundé ligner det stærkeste centrale forsvar på papiret at være netop Koundé og Ronald Araújo. Eric García har dog startet samtlige kampe på turen i USA, og Xavis valg af det centrale forsvar er ikke nødvendigvis så sikkert, som mange tror.

Andreas Christensen og Eric García har startet i midterforsvaret sammen i kampene i USA, og konkurrencen for Jules Koundé og Gerard Piqué er altså mildest talt skærpet forud for denne sæson. Specielt med muligheden for at Ronald Araújo også kan dække en højreback uden problemer.

garcia2

.:FORSIDE:.