Eric Garcia: 'Getafe gjorde det meget svært for os'

Simon Arun Vrábel - 23.01.23

// Eric Garcia

Eric García spillede anden halvleg søndag aften mod Getafe og efter kampen erkendte den unge forsvarsspiller, at man gjorde tingene unødvendigt svære for sig selv og at man godt vidste, at Madrid-holdet var en svær modstander.

Søndag aften afløste Eric García danske Andreas Christensen, som måtte lade sig udskifte med en baglårsskade i pausen og efter kampen udtalte den catalanske forsvarsspiller sig til pressen. Her var han yderst kritisk overfor holdets indsats søndag aften selvom man havde forventet en svær kamp imod Getafe.

'Getafe gjorde det meget svært for os, for selvom de kæmper for livet i bunden af tabellen, så har de spillere af høj kvalitet. De gav os ikke meget plads at spille på og når vi ikke formår at score mål nummer to, så er det forventeligt, at vi lider i slutningen af kampen', udtalte den 20-årige forsvarsspiller til Movistar.

'Vi havde håbet, at de ville efterlade mere plads bagude da vi kom hen til slutningen af kampen, hvor de stadigvæk var bagud 1-0, men det var ikke tilfældet. Når det ikke sker, så er det klart, at man bliver mere nervøs i slutningen af kampen. Heldigvis viste Ter Stegen)endnu engang hvor vigtig han er for os'.

Afslutningsvis understregede García at holdet på ingen måde havde undervurderet søndagens modstander og at man tager alle kampe seriøst. 'Når man spiller for Barca forventes det, at man vinder alting. Alle kampe er vigtige, men vi har en god trup så vi skal blot forsætte med at vinde kampe som vi gør nu'.