Eric Abidal sender afskedsbrev til Barca-tilhængerne

FCBARCELONA.DK - 21.08.20


Eric Abidal stoppede forleden som sportsdirektør i Barca efter to år, hvor franskmanden aldrig lykkedes med det sportslige projekt. Igår sendte Abidal så et afskedsbrev til de catalanske tilhængere.

Læs Abidals besked herunder.

'Kære Barca-fans. Jeg vil gerne udnytte disse linjer til at tage afsked med jer alle. Jeg gør det af ren taknemmelighed over at have delt to meget vigtige perioder i mit liv med jer. Den første som spiller og den anden som sportsdirektør' starter franskmanden.

'I de seneste to år har jeg forsøgt at arbejde på at skabe et bedre Barca. Det har været to intense sæsoner, som nu slutter på grund af min egen beslutning. Selvom at ledelsen støttede op om mig i mandags, så trak jeg mig tilbage tirsdag'.

'Gennem de sidste to år har jeg forsøgt at foretage de ændringer, som jeg mente var vigtige for førsteholdet. På trods af mine ideer og min insisteren, så lykkedes det ikke. Det er grunden til, at tiden er kommet til at sætte et punktum for min tid i klubben'.

'Klubben står nu i en vanskelig situation, men jeg er ikke det mindste i tvivl om, at man kan overvinde den og at man snart vil opleve succes igen - præcis som denne store klub fortjener det. Tak til alle. Visca el Barça i Visca Catalunya' skriver Abidal til slut.

644x70

.:FORSIDE:.