Er Wijnaldum ved at fortryde sit skifte til PSG?

FCBARCELONA.DK - 12.10.21

// Georginio Wijnaldum

PSG snuppede Georginio Wijnaldum for næsen af Barca i sommer. Hollænderen var ellers fristet af et tilbud fra Barca, men valgte at gå efter pengene i PSG. Nu tyder meget på, at han er ved at fortryde sit valg.

Barca havde aftalt alt på plads med Wijnaldum, der kunne komme på fri transfer fra Liverpool, men lige inden at kuglepennen ramte papiret, kom PSG på banen og lokkede med en langt højere løn. Det kunne WIjnaldum ikke modstå og så skrev han i stedet under med den franske hovedstadsklub.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her små to måneder senere er det dog ikke meget man har set Wijnaldum i aktion for PSG. Han står tydeligvis langt tilbage i køen, når træner Pochettino skal uddele spilletiden på midtbanen. Det er noget der tydeligvis går hollænderen på.

'Jeg kan ikke sige, at jeg er fuldstændig glad. Det er bekymrende, at jeg ikke spiller, for det er ikke den situation jeg ønskede, men sådan er fodbold og jeg skal lære at håndtere det. Jeg er en fighter og jeg må være positiv og arbejde hårdt for at vende situationen' udtalte han til den hollandske tv-station NOS i går.

'Jeg har spillet meget de senere år, hvor jeg altid har været i form og gjort det godt. Det jeg oplever nu er anderledes og det tager tid at vænne sig til. Jeg havde stor lyst til denne nye etape og da den kom i gang, skete dette. Det er svært' rundede han af.

Der er næppe tvivl om, at hvis Wijnaldum havde valgt Barca, ville han have spillet en hovedrolle, for Koeman har været tvunget til at satse på de uerfarne Gavi og Nico. Her havde Wijnaldums store erfaring været en stor styrke, selvom de unge talenter har gjort det godt. Derfor ligger der måske en fortrydelse mellem linjerne på Wijnaldums udtalelser.

.:FORSIDE:.