Er Real Madrids interesse i Neymar reel?

FCBARCELONA.DK - 23.08.19

© Getty Images

Rygterne om at Neymar kan være på vej til Real Madrid florerer livligt, men spørgsmålet er om de hvide reelt er interesseret i brasilianeren, eller om de blot blander sig for at presse prisen op eller forhindre Barca i at forstærke sig.

Det er tidligere set at rivaler på banen også forsøger at bekæmpe hinanden på transfermarkedet, både når det kæmpes om de samme spillere, men også for at gøre det sværere for rivalerne at forstærke sig.

Neymar bliver dyr at hente hos PSG, uanset set hvem der måtte købe ham. Var Barca eneste klub på banen og hvis samtidig Neymar ville presse på for at komme tilbage til catalanerne, ville det lægge pres på PSG.

Med Real Madrid på banen kan PSG spille de to ærkerivaler ud mod hinanden og det kan næsten ikke undgå at presse prisen op. Her er det ingen hemmelighed, at Barcas økonomiske formåen begrænses af købene af Frenkie de Jong og Antoine Griezmann.

Det er man udmærket klar over i Madrid og det kan være årsagen til, at de holder sig inde i kampen om Neymar. Jo længere tid der går uden en afgørelse, jo dyrere må Neymar forventes at blive.

Udfaldet kan derved sagtens blive, at Barca i sidste ende må opgive at hente brasilianeren og spørgsmålet er så, om Madrid vil lægge de mange penge det koster at hente Neymar. De kan vælge at trække sig på målstregen og på den måde forhindre at Barca i at forstærke sig.

Det er selvfølgelig kun spekulationer, men det kan ikke afvises, at der er noget om snakken. Under alle omstændigheder bliver det spændende at se, hvad udfaldet i sidste ende bliver.

.:FORSIDE:.