Er Barca klar til at sælge Coutinho?

FCBARCELONA.DK - 12.02.19

© Getty Images

Alt imens Coutinho kæmper med at finde formen, intensiveres rygterne om et muligt skifte til sommer. Spørgsmålet er om Barca er klar til at sende sin dyreste spiller videre efter blot halvandet år i klubben.

Det er indlysende at Coutinho langt fra har leveret som forventet, efter at Barca hentede ham i Liverpool for lidt over et år siden - en handel der gjorde ham til klubbens dyreste indkøb nogensinde. Brasilianeren har været en skygge af sig selv og selv ikke masser af spilletid har kunne få ham ud af den spillemæssige krise.

Såvel Barcas ledelse som træner Ernesto Valverde udviser stor tålmodighed. Barca-træneren giver masser af spilletid i håbet om, at formen indfinder sig, men indtil nu er det ikke sket.

Der resterer stadig nogle måneder af sæsonen og her vil Coutinho få chancen for at vise det niveau, der fik Barca til at købe ham. Sker det, kan alle rygter om et salg forstumme.

Fortsætter problemerne imidlertid for offensiv-spilleren, kan det ikke afvises, at Barca vil overveje at sælge ham. Coutinho var en af de største profiler i Premier League og her er interessen for ham stor.

Det vil dog være noget af en pille at skulle sluge for Barcas sportslige ledelse, for et så hurtigt salg af klubbens dyreste investering, vil kun kunne betegnes som et fejlkøb af de helt store.

.:FORSIDE:.