Engelske Watford forhører sig om Todibo

Anders Lang Jensen - 12.06.19

© Getty Images

Efter man i Barca hentede det franske stortalent Jean-Clair Todibo, har forsvarsspilleren ikke gjort det store væsen af sig. Nu skulle engelske Watford have kontaktet Barca om franskmanden, men catalanerne tror på franskmanden.

Antalsmæssigt er midterforsvaret i Barca særdeles godt besat, og med den store interesse i hollandske Matthijs de Ligt kan Barca være nødsaget til at sige farvel til spillere i truppen. Interesse er der også for Jean-Clair Todibo, og den kommer fra Premier League-klubben Watford. Det melder avisen Sport.

Ifølge avisens oplysninger har repræsentanter fra Watford inklusive sportsdirektøren, Filipo Giraldi, for få dage siden være i Barcelona for at diskutere fremtiden omkring den tidligere Toulouse-spiller Jean-Clair Todibo.

Englænderne skulle være åbne for flere mulige sammensætninger af en eventuel aftale enten permanent eller på leje. I Barca er man dog noget mere afventende. Her vil man angiveligt først se på, hvilken rolle Todibo får i pre-season denne sommer under Valverde. Herfra kan man så tage stilling til, om franskmanden skal sælges for den rette pris eller få vigtige minutter på en lejeaftale.

.:FORSIDE:.