fbpx

Endnu en Champions League skuffelse for Messi

FCBARCELONA.DK - 11.03.22

// Lionel Messi // Champions League

ps5 art


Med sine 34 år er Leo Messi i sin karrieres efterår og han har ofte udtalt, at han meget gerne vil vinde Champions League endnu en gang. Sidst han vandt var helt tilbage i 2015 med Barca og forleden glippede det også med PSG.

Fire gange i alt har Messi løftet det klubtrofæ som alle spillere drømmer om at vinde, nemlig Champions League trofæet. Med Barca lykkedes det for Messi i 2006, 2009, 2011 og senest i 2015. Siden da har den argentinske troldmand kæmpet forgæves i turneringen.

Artiklen fortsætter under annoncen


I de senere år har det knebet gevaldigt for Barca at gøre sig gældende i den prestigefyldte turnering. Smertelige nederlag mod Roma, Liverpool og ikke mindst Bayern München har udstillet Barcas problemer på højeste niveau.

Derfor har Messis ikke været tæt på endnu et Champions League trofæ siden 2015. Med hans ufrivillige skifte til PSG i sommer åbnede muligheden sig for endnu en triumf, for med Neymar og Mbappé ved sin side i den franske angreb, lignede PSG en oplagt kandidat til at vinde denne sæsons udgave af Champions League.

Den drøm satte Messi tidligere arvefjende, Real Madrid, en stopper for i onsdags. Med en 3-1 sejr hjemme i Madrid blev Messi og co. sendt ud af Champions League allerede i 1/8 finalen. En massiv skuffelse for både PSG som klub og for Messi.

Han hang da også gevaldigt med hovedet efter onsdagens nederlag og spørgsmålet er om hans tro på endnu et Champions League trofæ led et afgørende knæk her. Messi har kontrakt med PSG i næste sæson også, og det kunne ligne hans sidste chance for at opfylde drømmen.

.:FORSIDE:.