fbpx

En sjælden uge uden en kamp midt på ugen

FCBARCELONA.DK - 07.02.23

Lige siden julepausen har Barca spillet to kampe om ugen og her har holdet klaret sig glimrende. Programmet har dog samtidig været krævende og derfor et det velkomment, at der ikke skal spilles midt på denne uge.

Efter en kort julepause lukkede Barca 2022 med en kamp mod lokalrivalerne fra Espanyol, et opgør der skuffende sluttede 1-1. Det blev starten på et hæsblæsende program med kampe i Copa del Rey, semifinale og finale i Supercopa España, samt en række kampe i La Liga.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Resultaterne har været tæt på perfekte, for kampen mod Espanyol er den eneste der ikke gav tre point. Siden har Barca spillet 10 kampe og vundet dem alle.

Det er hårdt at være med i alle turneringer og det bliver ikke anderledes den kommende tid, hvor der blandt andet venter to svære og krævende kampe mod Manchester United i Europa League.

Derfor er Xavi og hans spillere helt sikkert glade for, at de ikke skal i aktion midt på denne uge . Det giver mulighed for et par velkomne fridage, inden at blikket rettes mod næste opgave, der på søndag, hvor holdet gæster Villarreal..:FORSIDE:.