fbpx

En sejr i aften vil skabe ro i Barca-lejren

FCBARCELONA.DK - 07.05.22

// Real Betis

Barca står med muligheden for at sikre sig en top 4 placering i aften mod Betis, men det kræver en sejr. Kommer den i hus vil det skabe ro i klubben, mens et nederlag vil medføre en nervepirrende afslutning på sæsonen.

Barca lå på en skuffende 9. plads i tabellen da Xavi kom til i november og jagten på en top 4 placering og dermed deltagelse i næste sæsons Champions League begyndte. I aften kan målet blive nået, når holdet møder Real Betis i Sevilla.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Vinder Barca vil de være sikre på at slutte mellem de fire bedste og dermed vil Xavi have opfyldt det mål han satte sig. Det vil skabe en enorm ro i klubben at vide, at man spiller med i næste sæsons Champions League, både af sportslige og økonomiske årsager.

Samtid vil en sejr betyde, at Barca kan koncentere sig om at beholde 2. pladsen, så man også kommer med i næste sæsons spanske supercup, hvilket der både er penge og prestige i.

Bliver det derimod Betis der vinder i aften, vil andalusierne hale ind på top 4 holdene og det vil sætte Barca under pres i ligaens sidste seks runder. Det kan betyde en hektisk og nervepirrende sæsonafslutning, hvor der er ikke plads til svipsere.

Derfor handler det om for Barca i aften, at lukke enhver tvivl om en top 4. placering. Om det lykkes kan ses på TV2 Sport X kl. 21.00.

.:FORSIDE:.